Priser for hjemmeside

Hvad koster det egentlig at få lavet en hjemmeside? Det afhænger i bund og grund af, hvad du ønsker, din hjemmeside skal kunne. Der er mange elementer, du skal forholde dig til, når du får lavet en hjemmeside, bl.a.

 • Generelle tekster (læs evt. mine gode råd om at skrive tekster)
 • Dine ydelser – er de klart beskrevet?
 • Korrektur af tekster
 • Farver
 • Billeder (af dig, dit produkt)
 • Grafik (logo, billeder mv.)
 • Søgemaskineoptimering
 • Vil du udsende nyhedsbrev (og evt. lave en freebie)
 • Hvilke sociale medier er du på – disse skal integreres på siden
 • Facebookside (har du allerede én, skal du overhovedet have en?)
 • Tilmeldings/bookingsystem (fx. Simplero eller EasyMe)
 • Handelsbetingelser (hos mig kommer du ikke udenom)
 • Online kurser – hvordan og hvorhenne?
 • Sikkerhed på siden (virkelig vigtigt!)
 • Annoncering – (Google Adwords el. Facebook/Instagram)

Jeg kan hjælpe dig med alle dele af ovenstående – og prisen afhænger af, hvad jeg skal lave for dig. Derfor har jeg sammensat to pakker, der passer til forskellige behov.

Bemærk, at alle hjemmesider bliver lavet i WordPress. Inkluderet i prisen er design (frit valg mellem en række populære og super gode temaer) samt plugins til sikkerhed og backup. Jeg anvender desuden Elementor Pro, som er et genialt system til at bygge smukke hjemmesider i. Dette er med i prisen.


Bloggen

5.000 kr. eks. moms (6.250 inkl. moms)

Her hjælper jeg dig med at sætte en smuk blog op med max 10 blogindlæg.

Denne pakke inkluderer opsætning af din hjemmeside i WordPress, opsætning af mails, sikkerhed mv. Jeg hjælper med søgemaskineoptimering af blogindlæg og integration af sociale medier (du skal selv oprette dig og sætte op). Med i pakken er tilpasning af farver, skrifttyper mv. efter dit ønske. I denne pakke sørger du selv for tekster til blogindlæg og billeder.

Udover blogfunktion er der mulighed for at lave 2 ekstra sider, f.eks. en Kontakt, Om, Profil, Booking eller hvad du måtte ønske.

Kontakt mig for at høre mere om mulighederne for en blog.


Den enkle side

10.000 kr. eks. moms (12.500 inkl. moms)

Her hjælper jeg dig med at sætte en smuk hjemmeside op – med max 10 undersider (inkl. forside) og max 10 blogindlæg.

Denne pakke inkluderer opsætning af din hjemmeside i WordPress, opsætning af mails, sikkerhed mv. Jeg hjælper med søgemaskineoptimering af sider og integration af sociale medier (du skal selv oprette dig og sætte op). Med i pakken er tilpasning af farver, skrifttyper mv. efter dit ønske. I denne pakke sørger du selv for tekster og billeder, som jeg naturligvis sætter ind der, hvor du ønsker dem.

Læs mere om den enkle side her.


Den fulde pakke

17.500 kr. eks. moms (21.875 kr. inkl. moms)

Her hjælper jeg dig med at skabe den hjemmeside, du drømmer om, med alle de funktioner, du ønsker (jf. ovenstående liste).

Hvorfor koster den så meget mere end den enkle side? Fordi du her kan trække ubegrænset på min viden, stille alle spørgsmål og ikke mindst får adgang til min kæmpe database med billeder. I denne pakke indgår også hjælp med handelsbetingelser, privatlivspolitik og samtykkeregler.

Derudover er der hjælp med tekster i denne pakke – og min erfaring er, at særligt tekster og billeder tager rigtig lang tid at få på plads. Når du vælger den fulde pakke, hjælper jeg dig både med at korrekturlæse og optimere dine tekster samt tilpasse/udvælge billeder mv.

I den fulde pakke hjælper jeg med hvert et komma, i “den enkle side” sætter jeg blot de tekster ind, som jeg modtager.

Læs mere om den fulde pakke her.


Priser for kommunikationsbistand

Hvis du blot har brug for hjælp med et nyhedsbrev, en kampagne, lidt rettelser på din hjemmeside eller andet, så er der altid mulighed for det. Timeprisen er 500 kr. eks. moms.