Priser for hjemmeside

Hvad koster det egentlig at få lavet en hjemmeside? Det afhænger i bund og grund af, hvad du ønsker, din hjemmeside skal kunne, og hvad den skal afspejle.

Hvis du drømmer om en side, der virkelig afspejler, hvem du er, hvordan du arbejder, hvilke værdier dit arbejde bygger på – ja, så kræver det både et stykke arbejde fra dig (værdier, tekster, billeder mv.) og en person, der kan omsætte din energi til hjemmesidesprog.

Der er mange elementer, du skal forholde dig til, når du får lavet en hjemmeside, bl.a.

 • Hvordan skal den se ud? Stil, farver, design og grafik..
 • Generelle tekster (læs evt. mine gode råd om at skrive tekster)
 • Dine ydelser – er de klart beskrevet, og kunne de måske “pakkes” anderledes?
 • Korrektur af tekster, overskrifter
 • Billeder (af dig, dit produkt)
 • Grafik (logo, billeder mv.)
 • User Experience (UX) – altså hvordan opleves hjemmesiden for dine brugere?
 • Søgemaskineoptimering – er dine tekster læsevenlige og dukker de op i søgninger på nettet?
 • Vil du udsende nyhedsbrev (og evt. lave en freebie)?
 • Hvilke sociale medier er du på? Disse skal integreres på siden
 • Facebookside (har du allerede én, skal du overhovedet have en?)
 • Tilmeldings/bookingsystem (fx. Simplero eller EasyMe)
 • Handelsbetingelser, privatlivspolitik og styr på alt det juridiske (hos mig kommer du ikke udenom)
 • Online kurser – hvordan og hvorhenne?
 • Sikkerhed på siden (virkelig vigtigt!)
 • Annoncering – (Google Ads el. Facebook/Instagram)

Jeg kan hjælpe dig med alle dele af ovenstående – og prisen afhænger af, hvad jeg skal lave for dig. Derfor har jeg sammensat to pakker, der passer til forskellige behov.

Bemærk, at alle hjemmesider bliver lavet i WordPress. Inkluderet i prisen er design (frit valg mellem en række populære og super gode temaer) samt plugins til sikkerhed og backup. Jeg anvender desuden Elementor Pro, som er et genialt system til at bygge smukke hjemmesider i. Dette er med i prisen.


Den enkle side

10.000 kr. eks. moms (12.500 inkl. moms)

Her hjælper jeg dig med at sætte en smuk hjemmeside op – med 10 undersider (inkl. forside) og 10 blogindlæg.

Denne pakke inkluderer opsætning af din hjemmeside i WordPress, opsætning af mails, sikkerhed mv. Jeg hjælper med søgemaskineoptimering af sider og integration af sociale medier (du skal selv oprette dig og sætte op).

Med i pakken er tilpasning af farver, skrifttyper mv. efter dit ønske. I denne pakke sørger du selv for tekster og billeder, som jeg naturligvis sætter ind der, hvor du ønsker dem.

Læs mere om den enkle side her.


Den fulde pakke

17.500 kr. eks. moms (21.875 kr. inkl. moms)

Her hjælper jeg dig med at skabe den hjemmeside, du drømmer om, med alle de funktioner, du ønsker (jf. ovenstående liste).

Hvorfor koster den mere end den enkle side? Fordi du her kan trække ubegrænset på min viden, stille alle spørgsmål og ikke mindst får adgang til min kæmpe database med billeder. I denne pakke indgår også hjælp med handelsbetingelser, privatlivspolitik og samtykkeregler.

Derudover er der hjælp med tekster i denne pakke – og min erfaring er, at særligt tekster og billeder tager rigtig lang tid at få på plads. Når du vælger den fulde pakke, hjælper jeg dig både med at korrekturlæse og optimere dine tekster samt tilpasse/udvælge billeder mv.

I den fulde pakke hjælper jeg med hvert et komma, i “den enkle side” sætter jeg blot de tekster ind, som jeg modtager.

Læs mere om den fulde pakke her.


Hjælp på timebasis

Hvis du blot har brug for hjælp med et nyhedsbrev, en kampagne, lidt rettelser på din hjemmeside eller andet, så er der altid mulighed for det. Her er timeprisen 575 kr. eks. moms.

Du kan også købe et klippekort med 10 timer for 5.000 eks. moms (6.250 kr. inkl. moms). Skriv til mig, hvis du ønsker at købe et klippekort.

Jeg tilbyder også flere abonnementsløsninger, hvor jeg kan stå for både sikkerhed, løbende drift og opdateringer, SEO, markedsføring mv.
Du kan læse mere om de løsninger, jeg tilbyder, lige her.