Få lavet en smuk og brugervenlig hjemmeside i WordPress

Se hjemmesider designet af Pure Creative Content

Drømmer du om en ny, smuk hjemmeside,
der afspejler din virksomheds værdier?

– Skal du have lavet en ny hjemmeside til din virksomhed eller dit produkt?
– Har du allerede en hjemmeside, som ikke er blevet helt, som du drømte om?
– Er du selv i fuld gang med at lave din side, men bakser med at få de sidste ting på plads?
– Eller trænger din hjemmeside blot til et designmæssigt løft, så dine kunder kan finde dig? 

Få hjælp til at skabe den hjemmeside, du drømmer om.

Mens vi laver din hjemmeside, frigiver du tid til at lave det, du VIRKELIG godt kan lide. De fleste selvstændige, som kommer til os, vil meget hellere lavet noget, de brænder for og er gode til, end de vil knokle foran en computer med programmer og koder, de ikke helt forstår.

Hos os får du hjælp til både design af din hjemmeside, men også korrektur og sparring omkring dine tekster. Vi kan også hjælpe med visuel identitet, grafisk design og markedsføring af din virksomhed med f.eks. Facebook, Instagram og Google Ads.

Skal vi lave din hjemmeside?

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for webdesign. Der er både mulighed for at få hjælp på timebasis (600 kr. eks. moms pr. time) eller vælge en af de færdige pakker.

Har du brug for coaching i selve processen?

Hvis du har brug for et par ekstra øjne på din virksomhed, dine ydelser og din kommunikation, er det altid med i prisen. Vi kan nemlig slet ikke lade vær’ med at komme med mine ideer, tanker og input.

Med andre ord hjælper vi dig med at komme ind til kernen af, hvad du og din virksomhed kan, hvilke kunder din hjemmeside skal kommunikere til, og hvordan du kan blive mere skarp i din kommunikation på hjemmesiden.

Vi har erfaring både med design af hjemmesider, tekster til hjemmesider, opsætning af blog og redigering af billeder til hjemmesider. Nedenfor kan du se eksempler på sider, vi har lavet.

Få professionel og personlig hjælp med din hjemmeside >>

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for webdesign. Der er både mulighed for at få hjælp på timebasis (600 kr. eks. moms pr. time) eller vælge en af de færdige pakker.