Her finder du hjemmesider designet af Camille Viktoria.

Godt i gang med WordPress hjemmeside

Ønsker du dig en ny eller opgraderet hjemmeside, som er smuk, brugervenlig og søgemaskineoptimeret? Med tekster, grafik og billeder, som afspejler din virksomhed, og som du bliver glad af at se på, hver gang du kommer ind på den?

Hvis du har en virksomhed og gerne vil arbejde med det, du virkelig er god til, så er det en rigtig god ide!

Jeg arbejder med små iværksættere og selvstændige med at finde frem til, hvilken hjemmeside de ønsker. Vi starter helt fra bunden med at finde ud af, hvad behovet er – og hvordan vi sammen får skabt en side, som kunderne kan finde, som afspejler din virksomhed – og som du selv kan finde ud af at vedligeholde.

Du er selv eksperten

Jeg møder mange selvstændige, som er super dygtige til det, de laver, men som alle har den der nagende dårlige samvittighed over deres hjemmeside, alle de nyhedsbreve, de gerne ville sende – og ikke mindst alle de sociale medier, de gerne vil blive bedre til.

Din hjemmeside er måske blevet brygget sammen derhjemme på et par aftener, og den er ikke helt, som du ønsker den. Måske har du brugt masser af timer og aftener på den, og den er stadig ikke, som du ville ønske, den var. Måske ærgrer du dig over, at der ligger et uudnyttet potentiale, hvis du bare lige kommer i gang på Facebook og får aktiveret dit netværk og fortalt verden, hvad du kan.

Måske har du har ikke tiden, eller også er det helt uoverskueligt at komme i gang. Samtidig vil du hellere lave det, du brænder for og er god til frem for at sidde og knokle foran en computer, som ikke vil det samme som dig.

Hjælpen er nær

Det er her, jeg kommer ind i billedet. Min styrke er, at jeg både kan designe hjemmesider og skrive tekster, der fremhæver det, som er særligt ved netop din virksomhed. Samtidig går jeg op i det grafiske og kan hjælpe dig med at markedsføre din side og din virksomhed. Jeg arbejder bl.a. med Facebook, Google Ads, Google Analytics, Google My Business, SEO (søgemaskineoptimering). Læs mere om, hvordan du kan få dine kunder til at finde dig med bedre markedsføring.

Det er selvfølgelig også et must, at din hjemmeside er responsiv, dvs. at den virker på alle platforme (smartphones, tablet og computere) – den del tager jeg mig også af, uden at det koster mere.

Hvad kan du, og hvad brænder du for?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at komme ind til kernen af, hvad du og din virksomhed kan, hvilke kunder, din hjemmeside skal kommunikere til, og hvordan du kan blive mere skarp i din kommunikation på hjemmesiden.

Jeg har erfaring både med design af hjemmesider, tekster til hjemmesider, opsætning af blog og redigering af billeder til hjemmesider. Nedenfor kan du se eksempler på sider, jeg har lavet.

Et godt tip!

Bare gå i gang med at skrive! Glem, at nogen skal læse det. Skriv dine tekster, som om du skrev et brev til dig selv. Tit blomstrer vores sprog, når vi alene tænker på at skrive, ikke på, hvem der kommer til at læse det. Du kan også læse min guide Gode råd om at skrive tekster.

Skal jeg lave din hjemmeside?

Du kan læse mere om priser og indhold lige her.