Den fulde pakke

Her får du lige det, du ønsker.

Denne løsning indeholder:

 • Max 25 undersider
 • Blog (jeg hjælper med at sætte 5 indlæg op)
 • Opsætning af WordPress
 • Opsætning af mails på webhotel
 • Opsætning af sikkerhed
 • Tilpasning af farver, skrifttyper mv.
 • Søgemaskineoptimering af sider
 • Integration af nyhedsbrev, Facebook, Google mv. (jeg hjælper dig med at oprette)
 • Du leverer udkast til tekster, jeg hjælper med sparring og korrektur
 • Jeg hjælper med billeder og grafik
 • Vi mødes én eller to gange hos mig (opstartsmøde og undervejs i processen, hvis der er behov)
 • Mulighed for efterfølgende supportaftale

Pris: 12.500 kr. inkl. moms

Hvorfor koster den så meget mere end den enkle side? Fordi du her kan trække ubegrænset på min viden, stille alle spørgsmål og ikke mindst får adgang til min kæmpe database med billeder.

Derudover er der hjælp med tekster i denne pakke – og min erfaring er, at særligt tekster og billeder tager rigtig lang tid at få på plads.

Når du vælger den fulde pakke, hjælper jeg dig både med at skrive tekster og tilpasse/udvælge billeder mv.

Ofte oplever jeg, at selvom en kunde selv “mener”, at vedkommende har fuldkommen styr på at skrive – så er der stadig behov for korrektur, overskrifter og tilpasninger. I den fulde pakke hjælper jeg med hvert et komma, i “den enkle side” sætter jeg blot de tekster ind, som jeg modtager.

Bemærk, at du IKKE kan få lavet webshop ved denne pakke – ønsker du at sælge online kurser eller oprette bookingsystem, kan dette fint gøres i denne pakke, f.eks. ved oprettelse i EasyMe og med Stripe-aftale.