Hvem opdaterer din hjemmeside og sørger for, at den er sikker?

Få professionel hjælp til at vedligeholde din side

Når først din hjemmeside er i luften, er det vigtigt at vedligeholde den, f.eks. ved at opdatere WordPress, men også de plugins, som er installeret.

En sjælden gang imellem laver de installerede plugins fejl (de bliver ofte hurtigt løst, men de kan crashe det hele for en stund).

Derudover kan der være behov for ændringer i dine priser, eller måske skriver du løbende blogindlæg, du gerne vil have sat ind. Det kan også være, du ønsker hjælp til markedsføring og opfølgning på, om din markedsføring virker.

Vi tilbyder 3 pakkeløsninger, hvor du slipper for at bakse med opdateringer, sikkerhed, korrektur, SEO osv.

Et abonnement uden binding

Du betaler pr. måned, og kan sagtens sætte dit abonnement på pause (skriv til os) eller afmelde dit abonnement med udgangen af en måned.

Sørg for, at du har alle koder til din hjemmeside – og kan give os administrator adgang til WordPress. Din side skal være lavet i WordPress, da vi kun arbejder heri.

WP1: Opdateret og sikker

Ved bestilling af denne pakke modtager du en e-mail, hvor vi beder om logins (personlige til os, ikke dine egne logins), så vi kan komme i gang. Vi beder om dit telefonnummer, så vi kort kan tale i telefon om dit behov.

Abonnementet betales ved tilmelding, og herefter trækkes beløbet hver 30. dag. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement med udgangen af hver periode. Der vil være link i din e-mail til at afmelde, men du er også velkommen til at skrive til oss, hvis du vil ændre eller opsige dit abonnement.

Installation af plugins, som vi betaler licens for, bliver afinstalleret ved abonnementets ophør (dette gælder for BackupBuddy og Ithemes Security Pro).

WP2: Sikker og SEO-venlig

Ved bestilling af denne pakke modtager du en e-mail fra os, hvor vi beder om logins (personlige til os, ikke dine egne logins), så vi kan komme i gang. Vi beder om dit telefonnummer, så vi kort kan tale i telefon om dit behov.

Abonnementet betales ved tilmelding, og herefter trækkes beløbet hver 30. dag. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement med udgangen af hver periode. Der vil være link i din e-mail til at afmelde, men du er også velkommen til at skrive til os, hvis du vil ændre eller opsige dit abonnement.

Installation af plugins, som vi betaler licens for, bliver afinstalleret ved abonnementets ophør (dette gælder for BackupBuddy, Ithemes Security Pro, Elementor Pro, WPforms mv.)

Ved korrekturlæsning er der en begræsning på max 1 times korrektur pr. måned – du vælger, hvad der skal læses igennem hvornår. Det samme gælder for SEO – her er der også max 1 times hjælp pr. måned. 

Ønsker du nye sider oprettet, design ændret eller andre større projekter, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud med fast pris. Designændringer og opsætning af nyt indhold på hjemmesiden er ikke med i denne pakke.

WP3: Sikker, stilren og salgbar

Ved bestilling af denne pakke modtager du en e-mail fra mig, hvor beder om logins (personlige til mig, ikke dine egne logins), så jeg kan komme i gang. Jeg beder om dit telefonnummer, så vi kort kan tale i telefon om dit behov.

Abonnementet betales ved tilmelding, og herefter trækkes beløbet hver 30. dag. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement med udgangen af hver periode. Der vil være link i din e-mail til at afmelde, men du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du vil ændre eller opsige dit abonnement.

Installation af plugins, som jeg betaler licens for, bliver afinstalleret ved abonnementets ophør (dette gælder for BackupBuddy, Ithemes Security Pro, Elementor Pro, WPforms mv.)

Ved korrekturlæsning er der en begræsning på max 1 times korrektur pr. måned – du vælger, hvad der skal læses igennem hvornår. Det samme gælder for SEO – her er der også max 1 times hjælp pr. måned. 

Ved oprettelse af nye sider, designændringer mv. er der en begrænsning på max 5 timers hjemmesidebistand.

Ønsker du større ændringer på din hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte mig for at få et tilbud med fast pris.