Det siger kunderne

Camilla er helt unik at arbejde sammen med

Hun er god til at lytte, har humor, er dygtig til det hun udbyder, og så er hun meget inspirerende. 

Camilla har en evne til at hæve sig op over opgaven og se den i et større perspektiv i forhold til dig og dine kunder.

Desuden er Camilla altid gavmild med sit netværk og sender dig i den retning, du måtte have brug for på det givne tidspunkt.

Stella G. Pii, House of Happy Spirits 


Det fedeste samarbejde ever

Samarbejdet med Camilla og Christa er fuld af sparring og inspiration. Jeg får et godt tjek på mine til tider hurtige tekster. Samtidig evner de at lade teksterne være i min energi.

Hos Pure Creative Content har jeg alt, hvad jeg skal bruge af hjælp til hjemmeside, online markedsføring og nyhedsbrev. Ligeledes har jeg fået masser af grafisk hjælp til lækkert logo, flotte flyers, skilte mv. 

Derfor intet under jeg kalder dem for min webguruer.

Gitte Aya, ESAmor.dk


Hurtig, tålmodig, kreativ og indfølende

Camilla har simpelthen været en engel på min vej. Hun har lige denne fantastiske blanding i sig af at være skarp og professionel i sit fag og menneskeligt indfølende og forstående. Og så er hun yderst kreativ i at forbinde disse to egenskaber for at trylle den bedste løsning frem i sammenklang med ens individuelle ønsker og behov.

Jeg har været meget taknemmelig og optimistisk med Camilla i hånden, på trods af nogle særlige tekniske udfordringer i bagagen, som andre førhen ikke rigtigt har kunnet hjælpe mig med. Her har jeg været mere end lettet over Camillas positive tilgang til tingene og hendes know-how. Og ikke mindst over hendes store indre styrke og vedholdenhed – som mindede mig om, at jeg ikke skulle bære det hele alene, og at vi nok skulle komme i mål.

Resultatet blev endda bedre, end jeg havde drømt om – og det betyder altså noget fra en kræsen prinsesse-på-ærten. Jeg blev selv helt overrasket og glad!

Hurtigt, præcist og med stor tålmodighed omsatte Camilla alle mine meget detaljerige forestillinger i et for alle synlige univers – som førhen kun fandtes i mit indre. En på alle måder magisk proces.

Jeg kan kun anbefale Camilla af hele mit hjerte!

Savannah Rasmussen


Mange tak

Jeg har brugt Camilla som sparringspartner i min valgkamp til kommunalvalget. Jeg har været super glad for Camillas input som sparringspartner omkring konkrete politiske emner, som skulle tackles og i forhold til udarbejdelse af taler, pressemeddelelser, debatindlæg, annoncer, Facebook tips mv. Camilla har været medvirkende til, at jeg har fået solgt mine budskaber bedre. Mange tak for det, Camilla.

Lene Knüppel Andersen, Formand for Radikale Venstre i Glostrup