Hjælp til at skrive tekster, der sælger

Jeg holdt i maj 2014 en workshop med nogle super spændende virksomheder på Stevns. Emnet var “Skriv tekster, der sælger”, og jeg gennemgik derfor nogle gode råd om at skrive, så deres kunder (og resten af verden) kan forstå det. Herefter fik alle deltagerne mulighed for at skrive en konkret tekst, hvor de skulle fortælle en god historie om deres virksomhed.

Rotteknæproteser og en midlertidig hjerneblødning

Det blev både til en historien om rotteknæproteser og hestetandbørster, men også en historie om Feriebyen, hvor ejerne havde startet deres virksomhed, fordi de havde fået en “midlertidig hjerneblødning” og nu levede deres livsdrøm. Der var også historien om produktet, som kunne bekæmpe lopper og flåter – uden gift, og historien om, hvordan du kan sikre dig mod træk og kulde ved at isolere dit hus bedre.

Alle som én fik de fortalt en god historie om deres virksomhed og fik inspiration til, hvordan de kan kommunikere de gode historier videre til deres kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Friske øjne på alles hjemmesider

Den sidste del af workshoppen brugte vi på at gennemgå alle deltagernes hjemmesider. Deltagerne bød hver især ind med deres kommentarer og forslag, og dermed fik de også inspiration og ideer med hjem til deres videre arbejde med kommunikationen i virksomheden.

Det var en inspirerende og sjov aften, hvor vi alle blev klogere, og vi fik grinet en masse.

Gratis: Sådan skriver du læsevenligt og forståeligt

Læs mine Gode råd om at skrive tekster.

Workshop Pure Creative Content | Skriv tekster, der sælger