Er du politiker, kan jeg hjælpe dig med din kampagne eller strategi. Det foregår både på hjemmeside, via sociale medier og på gågaden (hvis du foretrækker at stå der). Vi planlægger sammen et forløb, og du vil have adgang til mig døgnet rundt, hvis du har brug for sparring i kritiske situationer.

Erfaring fra både Christiansborg, Bruxelles og erhvervslivet

Jeg har flere års erfaring fra det politiske system både kommunalt, på landsplan og i EU-sammenhæng. Jeg kender det politiske sprog, det politiske spil – og også mange af de strategier, der virker.

Jeg arbejder desuden med stor pragmatisk sans og med fødderne solidt plantet i jorden. Jeg kender både den til tider selvhøjtidelige akademiske og politiske “elite”, men er samtidig gift med en mand, der er håndværker, ud af en arbejderfamilie og med langt størstedelen af mine venner blandt faglærte frem for akademikere.

Endelig kender jeg de nødvendige kanaler til at plante en historie – og så har jeg et netværk, jeg kan trække på, når tingene spidser til. Her er bl.a. journalister jo ganske nødvendige.

Politisk indflydelse til din virksomhed?

Har du en virksomhed, og ønsker du at påvirke en bestemt sag eller en sætte en dagsorden, kan du læse mere under Public Affairs.

Skal vi sparke din kampagne i gang sammen?

Jeg tager imod de fleste udfordringer, så hvis du ønsker hjælp til noget, som ikke står ovenfor, er du meget velkommen til at kontakte mig.