Vil du selv lære at arbejde med WordPress hjemmesider? 

Denne workshop er slut – men der kommer flere, og du kan læse mere ved at tilmelde dig på Iværksætter Hjælp til Selvhjælps Facebookside her.

Kom til en praktisk workshop, hvor du lærer at fintune din hjemmeside selv og samtidig bliver klogere på at bruge WordPress.

Trænger du til at få opdateret din hjemmeside, og går du i står, hver gang du når til samme sted? Ville du ønske, at du havde flere funktioner på din hjemmeside, eller går du og overvejer at integrere f.eks. en webshop-løsning på din side? Så kom med til en ”hands-on” workshop, hvor du får mulighed for at arbejde med og stille spørgsmål om din hjemmeside.

Inspiration og netværk

På workshoppen får du mulighed for at arbejde sammen med ligesindede selvstændige og blive inspireret af, hvordan de arbejder med deres hjemmeside – og måske endda inspirere andre med det, du laver.

Dagen igennem vil du få tips og tricks om WordPress, bl.a. om brugervenligheden for dine kunder, men også om smarte genveje og plugins, du kan bruge til at forbedre din hjemmeside. Vi gennemgår også nogle grundlæggende regler for sikkerheden på din side.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes egne hjemmesider, sådan at du, når dagen er omme, kan gå videre med din hjemmeside på egen hånd og samtidig føle dig tryg omkring det. Der vil være hjælp at hente til lige præcis din udfordring, og du kan derfor forvente at få arbejdet grundigt med din hjemmeside og komme i mål med nogle af de ting, du måske længe har villet lave på den.

Nogle af de spørgsmål der vil blive taget op på dagen, vil være:

  • Hvordan ændrer jeg i menuen?
  • Skal jeg opdatere mine plugins, når siden beder om det?
  • Hvordan lægger jeg en film ind på min side?
  • Er det nødvendigt med kommentarer – og hvor slår jeg dem fra?
  • Hvilke funktioner er det en god idé at have på min hjemmeside?
  • Hvordan redigerer jeg i designet?
  • Hvordan laver jeg et nyt design uden at miste hele min gamle side?

Underviseren på dagen er Camille Manou Larsen. Camille driver kommunikationsvirksomheden Pure Creative Content og arbejder med kommunikation i alle afskygninger, herunder både politisk rådgivning, markedsføring, sociale medier, tekster og hjemmesidedesign.

De praktiske detaljer

Tid: 17. juni fra kl. 10 -15.

Sted: Camilla Justesen Familierådgivning, Smallegade 24, 2000 Frederiksberg

Pris: 845 kr. inkl. moms. Hvis du også tilmelder dig workshoppen om SEO den 23. juni, er din pris 1.495 kr. inkl. moms.

Forplejning: Kaffe, te og frugt. Der vil være mulighed for at hente noget at spise i en af pauserne – eller vi køber ind fælles, alt efter deltagernes ønsker.