Camille er en sand drømmetyder

Jeg fik anbefalet Camille til at få lavet min hjemmeside, og hvor er jeg taknemmelig for det. Camille er en sand drømmetyder. Jeg havde nogle ideer oppe i mit hoved, som hun fik forvandlet til virkelighed. Min hjemmeside blev endda flottere, end hvad jeg havde turde forestille mig – jeg er SÅ glad for den.

Hun forstod virkelig at fange essensen af mine ideer. Hun var enormt behagelig og skøn at arbejde sammen med. Et fantastisk menneske hele vejen igennem. Jeg vil klart anbefale hende til andre (det har jeg allerede gjort).

Louise Sejer 


Hurtig, tålmodig, kreativ og indfølende

Camille har simpelthen været en engel på min vej. Hun har lige denne fantastiske blanding i sig af at være skarp og professionel i sit fag og menneskeligt indfølende og forstående. Og så er hun yderst kreativ i at forbinde disse to egenskaber, for at trylle den bedste løsning frem i sammenklang med ens individuelle ønsker og behov.

Jeg har været meget taknemmelig og optimistisk med Camille i hånden, på trods af nogle særlige tekniske udfordringer i bagagen, som andre førhen ikke rigtigt har kunnet hjælpe mig med. Her har jeg været mere end lettet over Camilles positive tilgang til tingene og hendes know-how. Og ikke mindst over hendes store indre styrke og vedholdenhed – som mindede mig om, at jeg ikke skulle bære det hele alene, og at vi nok skulle komme i mål.

Resultatet blev endda bedre, end jeg havde drømt om – og det betyder altså noget fra en kræsen prinsesse-på-ærten. Jeg blev selv helt overrasket og glad!

Hurtigt, præcist og med stor tålmodighed omsatte Camille alle mine meget detaljerige forestillinger i et for alle synlige univers – som førhen kun fandtes i mit indre. En på alle måder magisk proces.

Jeg kan kun anbefale Camille af hele mit hjerte!

Savannah Rasmussen


Dybt taknemmelig for hjemmeside

Jeg har fået hjælp af Camille til at lave min hjemmeside. Det har været en super fin proces hele vejen igennem. Camille startede med at komme med feedback på mine tekster til hjemmesiden. Det gjorde hun med stor respekt for det, jeg havde skrevet, så jeg i dag føler det er min hjemmeside. Camille lavede så et udkast til selve opsætningen af hjemmesiden. Derefter mødtes vi og rettede det hele igennem sammen, så det passede til mine intentioner med hjemmesiden.

Det var så rart at mødes og rette hjemmesiden til sammen, så blev der taget hånd om alle detaljer og kommunikationen er enkel ansigt til ansigt. Jeg føler hele processen med hjemmesiden har været super professionel, lige til og meget effektiv.

Jeg kan klart anbefale Camille, som hjælp til at få din hjemmeside op at køre. Jeg er dybt taknemmelig for, at Camille har gjort hjemmeside-projektet simpelt og ligetil.

Marianne, Køge (Journey Terapi)


Mange tak, Camille

Jeg har brugt Camille som sparringspartner i min valgkamp til kommunalvalget 13. Jeg har været super glad for Camilles input som sparringspartner omkring konkrete politiske emner, som skulle tackles og i forhold til udarbejdelse af taler, pressemeddelelser, debatindlæg, annoncer, Facebook tips mv. Camille har været medvirkende til, at jeg har fået solgt mine budskaber bedre. Mange tak for det, Camille.

Lene Knüppel Andersen, Formand for Radikale Venstre i Glostrup


Fantastisk ping pong

Camille har været en kæmpe hjælp, da min gamle hjemmeside var forældet. Foruden hjemmesiden blev lavet, havde vi en fantastisk “ping pong”, så hjemmesiden er, som vi vil have den. Da jeg skal have alting ind med skeer, var Camille utrolig tålmodig.

Anne Wessel, indehaver af Klinik for Fodterapi


Mange gode ideer

Da vi skulle have lavet nyt design til vores hjemmeside, faldt valget på Pure Creative Content. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Camille havde og har mange gode idéer og nye vinkler at se tingene fra. Vi er meget tilfredse med resultatet og føler os særdeles godt behandlet. Camille har vist en utrolig stor arbejdsiver og fik meget hurtigt vores “nye” side op at stå. Vi kan varmt anbefale Pure Creative Content til andre, der skal have lavet hjemmeside.

UB1901