Camille er en sand drømmetyder

Jeg fik anbefalet Camille til at få lavet min hjemmeside, og hvor er jeg taknemmelig for det. Camille er en sand drømmetyder. Jeg havde nogle ideer oppe i mit hoved, som hun fik forvandlet til virkelighed.
Min hjemmeside blev endda flottere, end hvad jeg havde turde forestille mig – jeg er SÅ glad for den.

Hun forstod virkelig at fange essensen af mine ideer. Hun var enormt behagelig og skøn at arbejde sammen med. Et fantastisk menneske hele vejen igennem. Jeg vil klart anbefale hende til andre (det har jeg allerede gjort).

Louise Sejer 

Jeg har anbefalet Camille til alle!

Intet er umuligt og jeg kan nå mine vildeste drømme. Det var den følelse, jeg fik fra mit første møde med Camille.

Jeg følte mig med det samme set og mødt i de tanker og ønsker jeg havde for min hjemmeside.
Jeg følte mig tryg ved at sige lige hvad jeg havde på hjertet – for intet er umuligt med Camille.

Vores indledende møde var hyggeligt, men effektivt.

Vi fik sporet os godt ind på hinanden, og Camille er så hurtig og dygtig til at fange, hvad det er lige præcis du vil udtrykke.

Min hjemmeside var klar på en uge!! Og jeg er SÅ LYKKELIG for den. Den har fået præcis det udtryk, jeg ønskede mig, og tilmed virker den og giver kunder i biksen.

For godt nok får du hjælp til opstart og setup af hjemmeside. Men du får også sparring og tro på, at det du vil ud med, virker. Camille er så hjemme i sit stof og har det så godt gennemarbejdet, at du, når når din hjemmeside er færdig, har lært en hel masse nyt OG er i stand til at arbejde videre med den – og holde det samme niveau.

Jordemoder Sophie

Hurtig, tålmodig, kreativ og indfølende

Camille har simpelthen været en engel på min vej. Hun har lige denne fantastiske blanding i sig af at være skarp og professionel i sit fag og menneskeligt indfølende og forstående. Og så er hun yderst kreativ i at forbinde disse to egenskaber, for at trylle den bedste løsning frem i sammenklang med ens individuelle ønsker og behov.

Jeg har været meget taknemmelig og optimistisk med Camille i hånden, på trods af nogle særlige tekniske udfordringer i bagagen, som andre førhen ikke rigtigt har kunnet hjælpe mig med. Her har jeg været mere end lettet over Camilles positive tilgang til tingene og hendes know-how. Og ikke mindst over hendes store indre styrke og vedholdenhed – som mindede mig om, at jeg ikke skulle bære det hele alene, og at vi nok skulle komme i mål.

Resultatet blev endda bedre, end jeg havde drømt om – og det betyder altså noget fra en kræsen prinsesse-på-ærten. Jeg blev selv helt overrasket og glad!

Hurtigt, præcist og med stor tålmodighed omsatte Camille alle mine meget detaljerige forestillinger i et for alle synlige univers – som førhen kun fandtes i mit indre. En på alle måder magisk proces.

Jeg kan kun anbefale Camille af hele mit hjerte!

Savannah Rasmussen


Jeg følte mig set og tryg

Camille så og forstod meget hurtigt mit univers. Med det samme følte jeg mig set og tryg. Der var plads til masser af humor, finjustering, sammenkobling af diverse, rettelse af tekster (og for mit vedkommende  lærte jeg, at skrive flere ord – Google elsker ord!).

Det var en sjov, udvekslingsrig oplevelse, og når jeg og min partner er klar til at lave hjemmeside til vores yogasted, skal Camille med ind over.

De bedste anbefalinger.

Anette Traberg Lind


Dybt taknemmelig for hjemmeside

Jeg har fået hjælp af Camille til at lave min hjemmeside. Det har været en super fin proces hele vejen igennem. Camille startede med at komme med feedback på mine tekster til hjemmesiden. Det gjorde hun med stor respekt for det, jeg havde skrevet, så jeg i dag føler det er min hjemmeside. Camille lavede så et udkast til selve opsætningen af hjemmesiden. Derefter mødtes vi og rettede det hele igennem sammen, så det passede til mine intentioner med hjemmesiden.

Det var så rart at mødes og rette hjemmesiden til sammen, så blev der taget hånd om alle detaljer og kommunikationen er enkel ansigt til ansigt. Jeg føler hele processen med hjemmesiden har været super professionel, lige til og meget effektiv.

Jeg kan klart anbefale Camille, som hjælp til at få din hjemmeside op at køre. Jeg er dybt taknemmelig for, at Camille har gjort hjemmeside-projektet simpelt og ligetil.

Marianne, Køge (Journey Terapi)


En fornøjelse at arbejde med Camille

Jeg har i en længere periode ønsket forandring med min hjemmeside. Ved et tilfælde finder jeg en anden hjemmeside, som Camille har lavet, og jeg bliver meget fanget af denne ro og harmoni jeg får i mine øjne.

Det har været en fornøjelse, at have Camille på opgaven. Hun lytter og respektere kundens ønske, samtidig med Camille kommer med gode råd til, hvad er godt og ikke så godt. Ydermere er jeg vild med den guide til opsætning, som bliver givet når samarbejdet er slut. Tak for dig Camille. Tak for din rummelighed og din ægthed. Jeg er fra hjertet og helt ind i min sjæl, mega glad for solvejen.com.

Elenah Mieh Solbrit Jensen (Solvejen.com)


En sjov og kærlig proces

At lave hjemmeside med Camille er en både sjov og kærlig proces. Der bliver taget hånd om både hjemmeside og mennesket bag. Hun besidder en utrolig professionalisme og stor viden. Hun formår at lytte og i samarbejde finde ind til ens essens. Hun er tålmodig og bliver ved, til det rigtige udtryk er fundet. Som ekstra gevinst sætter hun en ære i, at man får lært, hvordan man håndterer sin hjemmeside fremadrettet.

Mine varmeste anbefalinger, Pianoa Petersen (Clear Message by Pianoa)


Mange tak, Camille

Jeg har brugt Camille som sparringspartner i min valgkamp til kommunalvalget 13. Jeg har været super glad for Camilles input som sparringspartner omkring konkrete politiske emner, som skulle tackles og i forhold til udarbejdelse af taler, pressemeddelelser, debatindlæg, annoncer, Facebook tips mv. Camille har været medvirkende til, at jeg har fået solgt mine budskaber bedre. Mange tak for det, Camille.

Lene Knüppel Andersen, Formand for Radikale Venstre i Glostrup


Fantastisk ping pong

Camille har været en kæmpe hjælp, da min gamle hjemmeside var forældet. Foruden hjemmesiden blev lavet, havde vi en fantastisk “ping pong”, så hjemmesiden er, som vi vil have den. Da jeg skal have alting ind med skeer, var Camille utrolig tålmodig.

Anne Wessel, indehaver af Klinik for Fodterapi


Mange gode ideer

Da vi skulle have lavet nyt design til vores hjemmeside, faldt valget på Pure Creative Content. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Camille havde og har mange gode idéer og nye vinkler at se tingene fra. Vi er meget tilfredse med resultatet og føler os særdeles godt behandlet. Camille har vist en utrolig stor arbejdsiver og fik meget hurtigt vores “nye” side op at stå. Vi kan varmt anbefale Pure Creative Content til andre, der skal have lavet hjemmeside.

UB1901