Hjemmesider fyldt med god energi

Velkommen til en verden af ord, billeder, energier og kreativitet. Pure Creative Content er mit bud på en holistisk kommunikationsvirksomhed. Jeg laver hjemmesider, tekster, markedsføring og politisk kommunikation og meget mere, men dybest set arbejder jeg med mennesker.

Du kan se et udsnit af de hjemmesider, jeg har lavet, herunder. Du kan læse meget mere om mit arbejde med hjemmesider – og hvilke sider, jeg har lavet, lige her.

Vil du ud i verden med dit bidrag?

Bag enhver virksomhed er der mennesker. Rigtige, levende væsener med sjæle, sind og krop. Og for mig er det en gave at få lov til at hjælpe alle slags mennesker med at kommunikere rent ud til verden om deres bidrag, deres viden og deres passion. Dine kunder skal kunne mærke dig så meget gennem din kommunikation, at de intuitivt ved (altså, helt ned i maven), at de skal bruge dig til at løse den opgave, de står med.

Du kender dine kunder bedst

For mig er det afgørende, at vi samarbejder om det projekt, du ønsker udført. Jeg kan ikke lave din hjemmeside uden dig! Du kender dig, din virksomhed, dine produkter, din målgruppe – det er dig, der har al erfaringen. Og er du nystartet, har du stadig føling med, hvad du ønsker at arbejde med, hvad din hjemmeside og din kommunikation skal signalere – og hvordan du ønsker at fremstå. Til gengæld ved jeg en masse om det tekniske, om sprog, om sociale medier, om at skrive og om at sælge.

En hjemmeside, du kan være stolt af

Jeg kan hjælpe dig med at skabe den hjemmeside, du drømmer om. Jeg hjælper dig med farver, billeder, skrifttyper – ja energien bag siden! Jeg hjælper dig også med tekster – søgemaskinerne ELSKER nemlig tekst. Sammen kan vi skabe den hjemmeside, der afspejler DIG og DIN VIRKSOMHED.

Jeg laver hjemmesider i WordPress og sørger for både SEO (søgemaskineoptimering), integration af sociale medier, opsætning af nyhedsbrev mv.

Markedsføring af din virksomhed

Mange af mine kunder kommer med det brændende ønske at få lov at bidrage med det, de er gode til. Og til det kræves faktisk, at verden ved, at de er der. Her kommer markedsføring ind i billedet. Jeg hjælper gerne med den del, der handler om indholdet af din markedsføring, f.eks. dine nyhedsbreve, Facebook, Instagram eller flyers mv. Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din markedsføring lige her.

Hjælp med at komme i medierne

Jeg kan hjælpe dig med at sælge en god historie om din virksomhed til f.eks. en lokalavis, lokal-tv eller nogle af de landsdækkende medier. Jeg tilbyder også strategisk sparring i forbindelse med både løbende politisk arbejde og politiske kampagner. Hvis du har en sag eller et budskab, du gerne vil igennem med politisk, hjælper jeg også gerne med kontakt til embedsmænd, politikere, organisationer mv.