Hvem er Camille?

Jeg har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med kommunikation, presse og politisk strategi. Jeg har arbejdet med mange forskellige politikområder, dog særligt forbrugerpolitik, fødevarepolitik, sundhedspolitik, EU og erhvervspolitik.

Masser af kontorjobs og frivillige forlystelser

I min politiske karriere har jeg tilbragt en rum tid inden for murene, før jeg sprang ud i det selvstændige liv med hjemmearbejdsplads og udsigt til høns og trampolin. Jeg har bl.a. udfoldet mit talent og lært en masse…

Hvorfor laver jeg så hjemmesider?

I de senere år er jeg i stigende grad begyndt at interessere mig for hjemmesider, både i forhold til tekster, SEO, billedredigering og design. Jeg har lært mig selv det hele (med andre ord autodidakt webdesigner og halvstuderet røver).

Jeg har efterhånden fået så meget erfaring med design af hjemmesider, tekster til hjemmesider, opsætning af blog og redigering af billeder til hjemmesider, at jeg godt tør love dig, at jeg kan finde en løsning, der både er super fair prismæssigt og svarer til det, de fineste bureuaer, kan lave. Her kan du se eksempler på sider, jeg har lavet.

Workshops om medier, web og SEO

Jeg har været oplægsholder ved flere workshops, bl.a. “Skriv tekster, der sælger” og det åbne netværksmøde “Bliv synlig i medierne”. Derudover har jeg holdt workshops om WordPress og SEO.

Hvis du tør, kan du læse om “den personlige side” af mig her.